2020 Yılında Dünyayı Kurtaracağımız Oyun: Marvel’s Avengers

2020 Yılında Dünyayı Kurtaracağımız Oyun: Marvel’s Avengers

 

Square Enix ve Crystal Dynamics öncülüğünde geliştirilen Marvels Avengers oyunu, E3 2019 etkinlikleri sırasında tanıtılarak 2020’ye damgasını vuracağının sinyallerini vermişti. Sinema ve televizyon dünyasını sarsan yapımlara imza atan Marvel stüdyosu, oyun tutkunlarını da boş geçmek istemiyor. Sinema gişesinde yakaladığı başarıyı oyun dünyasına taşımak isteyen Marvel Avengers, irili ufaklı pek çok mobil oyuna konu olsa da henüz ciddi bir bilgisayar oyunu projesinde yer almamıştı. 15 Mayıs 2020 tarihinde piyasaya sürülmesi beklenen oyun; PC, Google Stadia, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için ulaşılabilir olacak.

Oyun Mekanikleri Göz Dolduruyor

Marvel’s Avengers:A-Day Fragman

Marvel’s Avengers oyunu ne zaman çıkacak soruları günlük hayatımızın bir parçası haline geldi. Avengers video oyunu 2020 yılının ilk çeyreğinde çıkacak ve oyun tutkunlarının en sevdiği oyunlar arasında yerini alacak. Dünyanın kaderini elimizde tutacağımız bu oyunu hem tek kişi oynayabileceğiz hem de dört kişilik mini ekipler oluşturabileceğiz. Kahramanların dış görünüşünü isteklerimiz doğrultusunda kişiselleştirebilecek ve çeşitli süper güçleri kullanmanın zevkini yaşayabileceğiz. Yapımcı firma oyunun mekanik ve grafikleriyle göze hitap edeceğini, dramatik bir senaryoyla da oyunseverlerin duygularına da hitap edeceğini açıkladı. Tüm oyun platformlarında yayınlanacak olmasıyla tüm gamerları mutlu eden Marvel’s Avangers sistem gereksinimleri konusunda da tutarlı bir politika izleyecek gibi görünüyor.   

Oyunun Tam İsmi Marvels Avengers A Day Olacak  

marvels avengers a day çıkış tarihi thor
marvels avengers thor

Oyunun hikayesi, Marvel evreninde bir şenlik olarak kutlanan ve A Günü ismiyle anılan özel günde başlıyor. Etkinliğe gerçekleştirilen saldırıdan sorumlu tutulan Avengers ekibi, trajedinin vicdani sorumluluğunu kaldıramayıp parçalanıyor. Kahramanlarımız yasa dışı statüsüyle yaşamaya mahkum ediliyor ancak 5 yılın ardından işin rengi biraz değişiyor. Dünyayı kurtarmak için kolları sıvayan yasa dışı kahramanlarımız, gezegenimizin tek umudu haline geliyor. Oyunda Iron Man, Black Widow, Captain America, Hulk ve Thor karakterlerini kontrol ederek insanlığı tehdit eden kötülüğü yok etmeye çalışacağız. Oyunun deneme sürecinde çalışanlardan alınan bilgilere göre, özellikle Thor karakterini oynarken İskandinav mitolojisine doyacak ve God of War havasında sahnelere tanık olacağız. Oyunda her karakterin kendi skill ağacı olacak ve karakterimiz güç kazandıkça yeni skiller kullanma fırsatı bulacağız.   

Henüz yorum yapılmamış
Yorum yapmak için lütfen üye olunuz