PUBG Arkadaş Silme Nasıl Yapılır? PUBG Mobile Engelleme

PUBG Arkadaş Silme Nasıl Yapılır? PUBG Mobile Engelleme

Jabrayilov
26-03-2021 - Oyun - PUBG

PUBG arkadaş silme nasıl yapılır? Dünyaca ünlü savaş oyunu PUBG tekli, ikili ve dörtlü olarak oynanabilmektedir. PUBG’de beraber oynamak için arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı eklediğiniz gibi silme şansınız da bulunmaktadır. Artık beraber oynamak istemediğiniz bir arkadaşınızı kolayca silebilirsiniz.

PUBG arkadaş silmenin nasıl yapılacağını bu yazımızda sizlere aktaracağız.

PUBG Arkadaş Silme Yöntemi

PUBG, bilgisayarda oynandığında Steam’a bağlandığı için silme işlemini de Steam’dan gerçekleştiriyoruz. Aşağıdaki adımları takip ederek kolayca arkadaşlarınızı silebilirsiniz:

  • Öncelikle Steam hesabınıza girin.
  • Steam’a giriş yaptığınızda üst kısımda yer alan “TOPLULUK” bölümüne tıklayın.
  • Topluluk bölümünde arkadaş listenizi açın.
  • Arkadaş listenizde silmek istediğiniz kişinin profiline gelin.
  • Profilinin üzerine geldiğinizde sağa tıklayın.
  • Sağa tıkladıktan sonra “mesaj gönder”, “sesli sohbet başlat”, “profili görüntüle”, “takas” ve “yönet” seçenekleri arasından “yönet”e tıklayın.
  • Yönet seçeneğine tıkladığınızda birçok yeni seçenek açılacaktır. Bunların arasından “arkadaşlıktan çıkar”a tıklayın.

Bu adımları doğru bir şekilde takip ettiyseniz arkadaş silme işleminiz tamamlanmıştır. Artık silmiş olduğunuz kişiyi takım maçlarına davet edemezsiniz.

PUBG Arkadaş Engelleme

Arkadaşlarınızı silebildiğiniz gibi tamamen engelleme şansınız da bulunacaktır. Engellediğiniz bir arkadaşınız bir daha sizin profilinize erişemeyecektir. Bu yüzden emin olduktan sonra engellemenizi tavsiye ederiz.

PUBG arkadaş engellemek için PUBG arkadaş silme adımlarını son adıma kadar eksiksiz takip edin. Son adımda “arkadaşlıktan çıkar”a tıklamak yerine “tüm iletişimi engelle” seçeneğine tıklayın.

PUBG Mobile Arkadaş Silme

PUBG arkadaş silme yapabildiğiniz gibi PUBG Mobile arkadaş silme de yapabilirsiniz. Arkadaş silme için yapabilmeniz yapmanız gereken birkaç adım vardır. PUBG Mobile’ın yenilene ara yüzü ile bazı şeylerin yeri değişmiştir. Bu yazımızda en güncel hali ile arkadaşlarınızı nasıl sileceğinizi aktaracağız. PUBG Mobile arkadaş silme adımları şu şekildedir:

  • Öncelikle PUBG Mobile’a girin.
  • Oyun ilk açıldığınızda karşınıza çıkan ekranda, sol üst köşedeki profil simgesinin altında yer alan arkadaş listesine tıklayın.
  • Listedeki alt alta üç çizgi işaretine tıklayın ve “toplu yönet”i seçin.
  • Silmek istediğiniz arkadaşlarınızı işaretleyin.
  • Ardından altta yer alan sil butonuna basın.

Böylece arkadaş silme işlemini tamamlamış oldunuz.Herhangi bir sorun yaşamaya devam eden kişiler yorumlarda bize belirtebilir sizlere yardımcı olmaya çalışacağız, iyi oyunlar.

Henüz yorum yapılmamış
Yorum yapmak için lütfen üye olunuz