PUBG Facebook Kaldırma Nasıl Yapılır?

PUBG Facebook Kaldırma Nasıl Yapılır?

Jabrayilov
27-03-2021 - Oyun - PUBG

Birçok oyunda olduğu gibi PUBG Mobile oyununa da Facebook ile giriş yapılabiliyor. PUBG Facebook kaldırma işlemi ise Facebook hesabı ile giriş yapanların, oyun ile hesap arasındaki bağlantısını kesiyor. 

Facebook hesabınızın artık oyunla ilgisi olmasın istiyorsanız veya Facebook hesabınızı kapatmayı düşünüyorsanız; kolayca PUBG’den Facebook’u kaldırabilirsiniz. 

PUBG hesabınızla Facebook hesabınız arasındaki bağlantıyı kesmek için gerekli olan her detayı bu yazımızda sizler için derledik.

PUBG Facebook Kaldırma Nasıl Yapılır?

PUBG’den Facebook’u kaldırma işlemini gerçekleştirmek için iki farklı yöntem kullanabilirsiniz. Bu yöntemlerden ilki Facebook’tan PUBG uygulamasını kaldırmaktır. 

İkincisi ise PUBG’den Facebook bağlantısını kesmektir. Her iki yöntemle de PUBG ile Facebook arasındaki bağlantıyı sonlandırmış olursunuz.

PUBG Facebook kaldırma yöntemleri şu şekildedir: 

Facebook’tan PUBG Uygulamasını Kaldırma

  • Öncelikle Facebook uygulamasını açın ve bu bağlantıyı kullanarak oturum açın.
  • Ardından ‘Ayarlar’ı açın. 
  • Ayarlar menüsünde yer alan seçenekler arasından ‘Uygulamalar ve Web Siteleri’ne girin. 
  • Aktif uygulamalar ve siteler arasından PUBG’yi bulun.
  • PUBG’yi işaretleyerek ‘Kaldır’ butonuna tıklayın.

PUBG’den Facebook Bağlantısını Kesme

  • Öncelikle PUBG’yi açın.
  • Ardından ‘Ayarlar’ kısmından ‘Genel’e gelin.
  • ‘Bağlı’ ifadesinin yanında oyuna ne ile bağlandığınızı gösterecek simgeler bulunacaktır. Eğer Facebook uygulaması ile bağlandıysanız, orada Facebook’un simgesi bulunur.
  • Facebook simgesine tıkladıktan sonra ‘Çıkış Yap’ butonuna basın. 

Böylece PUBG oyunundan Facebook bağlantınızı kaldırmış olacaksınız. 

Henüz yorum yapılmamış
Yorum yapmak için lütfen üye olunuz