2021’de Çıkacak Diziler Güncel Liste

2021’de Çıkacak Diziler Güncel Liste

Jabrayilov

Her sezon yeni çıkacak diziler heyecan konusu oluyor. Hangi oyuncular kimlerle partner olacak merak ediliyor. 2021’de çıkacak diziler yavaş yavaş belirli olmaya başladı. Bazı diziler televizyonda yayın hayatına başlayacakken bazıları dijital platformlar için hazırlandı. Alışılmış senaryoların yanında sıra dışı senaryolarda bulunuyor. Başrollerde tanıdık isimlerle birlikte sürpriz isimler de yer alıyor.

Fatma

Netflix platformuna bir Türk dizisi daha dahil olacak. Burcu Biricik’in Fatma karakterine can verdiği dizi, 2021 yılında Netflix’te yayınlanmaya başlayacak. Dizi, Fatma’nın hayat mücadelesini konu alıyor. 2021’de çıkacak diziler arasında merakla beklenen yapımlardan biridir.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dizinin fragmanına ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz

2021’de çıkacak diziler arasında yer alan bir diğer dizi Sadakatsiz. Dizinin başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk yer alıyor. Doctor Forester dizisinin Türkiye uyarlaması olacak Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarında yer alacak. Senaryosunda büyük entrikalar yer alıyor. Cansu Dere, doktor bir kadın rolüne hayat veriyor. Doktor, eşinin kendini aldatmaya başladığını düşünüyor ve kiminle aldattığını aramaya başlıyor. Aramaları sonucunda eşinin onu iş arkadaşının kızı ile aldattığını öğreniyor.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dizinin fragmanına ulaşabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim

2021’de çıkacak diziler arasında bir diğer yapım ise Seni Çok Bekledim. Seni Çok Bekledim’in senaryosu Özcan Deniz tarafından kaleme alındı. Ayrıca Özcan Deniz dizide oyuncu olarak da yer alacak. Dizinin senaryosu hakkında kesin açıklamalar bulunmamaktadır. Güzel bir aşkın yer aldığı dram türünde bir dizi olduğu tahmin ediliyor. Seni Çok Bekledim, 2021 yılında Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dizinin fragmanına ulaşabilirsiniz.

La Casa De Papel

Netflix denince akla ilk gelen ve en beğenilen dizilerden biri olan La Casa De Papel’in yeni sezonu 2021 yılında çıkacak. İspanya Kraliyet Darphanesi’ne gerçekleştiren bir soygunu konu alan dizi, solukların tutulduğu bir heyecana yol açıyor. Çalışanlarıyla birlikte kendilerini de darphaneye hapseden soyguncuların içeride yaşadıklarını ve polis ekiplerinin yakalama çabalarını konu alıyor.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dizinin fragmanına ulaşabilirsiniz.

Türk Dedektif

Türk Dedektif, İstanbul sokaklarında geçen suç dünyasını konu alan iddialı bir yapım. Polisiye türünü sevenler tarafından merakla beklenen dizi, 2021 yılında yayın hayatına girecek. Dizinin senaryosu İngiliz polisiye yazarı Barbara Nadel’in Çetin İkmen Polisiye Romanları serisinden uyarlanacak.

Dizinin oyuncu kadrosu ve fragmanı henüz yayınlanmadı. Resmi duyuru yapılır yapılmaz Türk Dedektif oyuncu kadrosu ve Türk Dedektif fragmanını bu yazımızda bulabileceksiniz.

Henüz yorum yapılmamış
Yorum yapmak için lütfen üye olunuz